06700ed9

tala fou

O le Kindle Paperwhite o se tasi o e-faitau sili i luga o le maketi.E la'ititi, mama, ma e leai se pupula, fa'atasi ai ma se feso'ota'iga tuusa'o i le tele o tusi ebook ma tusi fa'alogo a Amazon ma le tele o faletusi lautele.O le IPX8 e le susu ma tumu i foliga e fiafia i ai le au faitau fiafia, e pei o se moli mafanafana fetuutuunai, vaiaso o le ola maa, ma le vave liliu itulau.

Ae e pei lava o le manaia, o le Kindle Paperwhite's lau ma atigi e faigofie lava ona mafatia i maosiosia, paʻu, taʻe, ma e oʻo lava i le punou pe a pa'ū pe i lalo o le mamafa.Tusa lava o oe o se tagata faimalaga, tagata faimalaga, pe naʻo se tasi e sili ona le mautonu i lau masini, o se pusa lelei e mafai ona fesoasoani.

I lalo, ua matou aoina nisi o mataupu sili ona lelei o loʻo avanoa nei, o le tele o ia mea o loʻo faʻaalia ai le moe moe e mafai ona e tatalaina ma tapuni e pei o se tusi.O le lisi e aofia ai ituaiga eseese mo tagata faitau uma, pe faʻamuamua le puipuiga, faigofie, poʻo se faʻavaa matagofie.

1.Simple ma tulaga masani

E faia i le PU paʻu ma le PC malosi e tatala e pei o se tusi, faʻaalia le moe taʻavale ma fafagu galuega.E matua sifi ma mama.E tele lanu e filifili mai ai.

lanu lolomi pusa mo ereader

 2.Pusa mamanu faigofie ma le ufiufi malu

E tali tutusa ma le mamanu masani ae o le TPU vaivai i tua atigi.Ua afifi lelei lau faitau faitau.

E sau foi i lanu malie.O lo'o fa'aalia ai galuega moe ta'avale.

1-1b

3.Pusa taugata ma kickstand ma fusi

O lenei pusa o loʻo i ai mea uma: o se tuʻu, se fusi lima faʻamau, se avanoa kata, ma le tele o lanu e filifili mai ai.

Lagolagoina le moe ta'avale ma fafagu lau faitau faitau.

XWZ

 4.Pusa tu'u Origami

O lenei fa'ailoga o lo'o fa'aalia ai le tele o itu e matamata ai.E lagolagoina tulaga faalava ma tūsaʻo.It also a sleepcover.

 4-4

 

5. Pusa Pusa

O le pusa faʻamalama o se auala sili ona mama ma taugofie e puipuia ai lau faitau faitau mai le pa'ū, ae leai se faʻavaa pito i luma.O lea e le fa'aalia ai le galuega moe ta'avale.

 

Afai o le puipuia o lau faitau tusi o lau fa'amuamua pito i luga, o lau filifiliga muamua o se mataupu e iai se fa'avaa pito i luma.E ui lava e fai si tele atu nai lo filifiliga e aunoa ma se tasi, o le lautusi faanumeraina e taofia ai lau mata mai le valuina i luga aoe i totonu o lau ato po o lau ato faafafa.E le gata i lea, e masani lava ona sau ma isi mea e pei o le moe otometi poʻo se tu.

E tele filifiliga, o lea e te manaʻo e mafaufau i au mea e faʻamuamua pe a filifilia le mea saʻo mo oe.E mafai ona e filifilia e tusa ai ma manaoga nei:

E tetele?

E otometi lava ona fa'amoe le Kindle?

E sau ma se tulaga po'o se au?

O a lanu po'o mamanu o lo'o maua i totonu?


Taimi meli: Me-31-2023