06700ed9

tala fou

w640slw

O le Huawei MatePad 11 o loʻo sau ma faʻamatalaga pito i luga, o se maa e taugofie, umi umi ma se mata sili ona mataʻina, ma avea ai ma se laupepa talafeagai Android.O lona tau maualalo o le a apili, aemaise lava i tamaiti aʻoga o loʻo suʻe se meafaigaluega mo galuega ma taʻaloga.

Huawei-MatePad-11-5

Fa'amatalaga

O le Huawei Matepad 11″ o loʻo faʻaalia le Snapdragon 865 chipset, o le 2020's pito i luga ole kaseti Android.E tuʻuina atu uma le mana gaioiga e manaʻomia mo le tele o galuega. E ui lava e le faʻatusatusa i le 870 poʻo le 888 chipset mulimuli ane i le 2021, o le eseesega i le gaosiga o le mana o le a faʻatauvaʻa mo le tele o tagata. o le RAM.O loʻo i ai se microSDXC slot mo se kata e faʻalauteleina ai le 128GB o loʻo teuina i luga ole laulau i luga ole 1TB, atonu e te le manaʻomia lena mea.

Ole fua ole fa'afou ole 120Hz, o lona uiga o le ata e fa'afou 120 taimi ile sekone - e fa'aluaina le vave nai lo le 60Hz e te maua i le tele o papa paketi.O le 120Hz o se mea faʻapitoa e te le mauaina i le tele o faʻataʻitaʻiga a le MatePad.

Polokalama

O le Huawei MatePad 11 o se tasi lea o masini muamua mai Huawei e faʻaalia i le HarmonyOS, le faiga faʻaoga a le kamupani - lea e suitulaga i le Android .

I luga ole laiga, HarmonyOS lagona tele pei ole Android.Aemaise lava, o ona foliga e foliga tutusa ma EMUI, o le tui o le faiga faʻaogaina a Google lea na mamanuina e Huawei.O le ae vaaia ni suiga tetele.

Ae ui i lea, o le tulaga o le app o se faʻafitauli, ona o faʻafitauli a Huawei i lena eria, ma e ui o loʻo maua le tele o polokalama taʻutaʻua, o loʻo i ai pea ni nai mea autu e le o iai, pe le o galue lelei.

E le pei o isi Android tablets, e te le maua sa'o ile Google Play Store mo apps.Nai lo lena, e mafai ona e faʻaogaina le Huawei's App Gallery, lea e faʻatapulaʻaina le filifilia o suafa, pe faʻaaoga le Petal Search.O su'esu'ega mulimuli mo APKs app i luga ole laiga , ae le o se faleoloa app, e fa'atagaina oe e fa'apipi'i sa'o se app mai luga ole initaneti, ma o le a e mauaina ai suafa ta'uta'ua e te maua ile App Store po'o le Play Store.

Fuafuaga

O le Huawei MatePad 11 e sili atu ona lagona le 'iPad Pro' nai lo le 'iPad', ona o le paʻu mama ma le tino paʻu, ma e fai si puʻupuʻu pe a faʻatusatusa i le tele o isi laupepa Android taugofie, e ui lava e le o se mea e alu ese mai ai. .

O le MatePad 11 e fai si manifinifi ma le lapopoa 253.8 x 165.3 x 7.3mm, ma o lona fua fa'atatau e umi ma itiiti le lautele nai lo lau iPad masani.O lona mamafa e 485g, e tusa ma le averesi mo se laulau o lona telē.

O le ae mauaina le meapueata pito i luma o le masini i le pito i luga ma le MatePad i se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga talafeagai mo telefoni vitio.I lenei tulaga, o loʻo i ai se voluma rocker i le itu agavale o le pito i luga, ae o le ki o le mana e mafai ona maua i le pito i luga o le itu agavale.E ui o le MatePad 11 e aofia ai le USB-C port i le itu taumatau, e leai se 3.5mm headphone jack.I le pito i tua, o loʻo i ai se meapue puʻe.

Faaalia

Matepad 11 o loʻo i ai le 2560 x 1600 iugafono, e tutusa lelei ma le Samsung Galaxy Tab S7 e sili atu le tau, ma sili atu le maualuga nai lo le tau tutusa mai soʻo se isi kamupani.O lona fua fa'afouina 120Hz e foliga manaia, o lona uiga o le ata e fa'afou 120 taimi i le sekone - e fa'alua fa'alua le vave nai lo le 60Hz e te mauaina i luga o le tele o papa paketi.O le 120Hz o se mea faʻapitoa e te le mauaina i le tele o faʻataʻitaʻiga a le MatePad.

huawei-matepad11-lanu moana

Malo o le maa

O le Huawei MatePad 11 o loʻo i ai se ola faʻalelei maa mo se laulau.O lona 7,250mAh power pack e foliga mai e le manaia tele i luga o pepa, o le MatePad's battery life e pei o le '12 itula o le toe faia o vitio, o nisi taimi e ausia ai le 14 po o le 15 itula o le faʻaogaina lelei, ae o le tele o iPads - ma isi papa faʻatauvaʻa, tapunia i le 10 pe o nisi taimi 12 itula fa'aoga.

Fa'ai'uga

O meafaigaluega a Huawei MatePad 11 o le siamupini moni iinei.120Hz refresh rate fa'aaliga foliga manaia;o le Snapdragon 865 chipset e tuʻuina atu uma le mana gaioiga e manaʻomia mo le tele o galuega;o le 7,250mAh maa e taofia ai le paʻu mo se taimi umi, ma le leo tele foi o failauga quad.

Afai o oe o se tamaititi aʻoga ma e te manaʻo i se pusa paketi, Matepad 11 o se laulau sili.

 

 


Taimi meli: Nov-12-2021