06700ed9

tala fou

51QCk82iGcL._AC_SL1000_.jpg_看图王.web

All New Amazon Kindle Paperwhite o le a tatalaina ia Novema 4th, 2021. O le E-Reader o le a sau i ni suiga se lua, Kindle Paperwhite 5 ma Paperwhite 5 Signature Edition.O le Kindle Paperwhite 5 o le ai ai le 8GB o le teuina ma le Kindle Paperwhite Signature Edition o le ai ai le 32GB o le teuina.

O lenei Kindle Paperwhite 5 fou o loʻo i ai se mata tele 6.8 inisi mata ma 300 PPI, malamalama mafanafana fetuutuunai, e oo atu i le 10 vaiaso o le ola maa, ma 20% vave liliu itulau.O se tasi o itu e sili ona alu ese, o le aofia ai o le USB-C ma le Qi wireless charging.O le taimi muamua lea, i se taimi umi, na iu ai ina lagona e le Kindle faʻaonaponei.

Moonshine-wifi._CB455205421_

O le lau o le a fa'afefete i le bezel.O le a iai a latou moli 17 paʻepaʻe ma amber LED, o lea e mafai ai ona e faʻaogaina le faʻaaliga masani i luma, ma e iai foʻi le lanu lanu tutusa o le Kindle Oasis 3 faʻaaogaina.O lenei faiga moli o se faʻaleleia tele, o le Paperwhite 4 naʻo le 5 moli LED.O le Signature Edition o le a iai ni masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻataʻitaʻi, o lea e otometi lava ona suia le susulu o le lau, faʻavae i luga o le moli o le siosiomaga.

O le a iai foʻi le gafatia e faʻaogaina ai le wireless ma o le a faʻatau atu e Amazon se pusa fou.E mafai ona e fa'afeso'ota'i i le WIFI e fa'atau ai tusi fa'alogo ma tusi i luga o le faletusi Amazon.O le itulau o lisi o oloa e le o taʻua ai se telefoni feaveaʻi mo se totogi faaopoopo.

E tusa ma le 10 vaiaso o le ola maa, e fa'atatau i le afa itula o le faitau i le aso pe leai le uaea ma le fa'atulagaina o le moli i le 13. E mafai ona fesuisuia'i le ola o le ma'a e fa'atatau i le fa'aoga.O tusi fa'alogo fa'alogo i luga ole Bluetooth ole a fa'aitiitia ai le ola ole maa.Totogi atoa ile 5 itula mai se komepiuta e ala ile USB cable;totogi atoa ile itiiti ifo ile 2.5 itula ile 9W USB power adapter;totogi atoa i lalo ifo o le 3.5 itula ma soʻo se 10W Qi wireless charging pad.

Faitau i le matafaga, tolauapi pe malolo i tafatafa o le vaitaele.Afai e te pei o aʻu, e masani ona e fiafia i lauti poʻo kofe i mea uma ma laki e le susu (IPX8), faʻataʻitaʻiina e faʻasaʻo le faatofu i le 2 mita o le vai fou mo le 60 minute.

6306574cv14d

Ole fua ole 174 x 125 x 8.1 mm ma le mamafa 208 g.

Kindle Paperwhite保护套


Taimi meli: Sep-22-2021