06700ed9

tala fou

calypso_-black-1200x1600x150px_1800x1800

O le Inkbook o se fa'ailoga a Europa o lo'o atina'e e-faitau mo le silia ma le lima tausaga.E le faia e le kamupani ni maketi moni pe fa'atautaia fa'asalalauga fa'atatau.InkBOOK Calypso Plus o se fa'aleleia atili o le InkBOOK Calypso faitau, lea na maua ai le tele o vaega sili atu ma fa'afouina polokalama. Sei o tatou iloa atili.

Faaalia

O le inkBOOK Calypso Plus o loʻo faʻapipiʻiina le 6-inisi E INK Carta HD capacitive touchscreen display ma se iugafono o le 1024 x 758 pixels ma le 212 dpi.E sau fa'atasi ma se fa'aaliga fa'amalama i luma ma le faiga o le vevela lanu.E mafai fo'i e lenei masini ona fa'aogaina se galuega fa'apouliuli pe a tatou amataina, o lanu uma o lo'o va'aia i luga o le lau o le a fesuia'i.O le tusitusiga uliuli i luga o le papa'e papa'e o le a suia i le pa'epa'e i luga o le lanu uliuli.Faʻafetai i lenei mea, o le a matou faʻaititia le susulu o le lau i le taimi o faitauga afiafi.

Talu ai ona o le lau o le masini e faʻaalia ai le 16 tulaga o le lanu efuefu, o mataitusi uma ma ata e te vaʻaia e tumau pea le manino ma faʻatusatusa.E ui lava o le faʻaaliga o le masini e maʻaleʻale i le paʻi, e tali atu i ai ma sina tuai.Ona na'o le fa'aoga o mea fa'ase'e e fetu'una'i ai fa'amalama i tua o le lau.

Fa'amatalaga ma polokalame

I totonu o le Calypso Plus InkBook, o le quad-core ARM Cortex-A35 processor, 1 GB o le RAM ma le 16 GB o le flash memory. E leai se SD card.E iai le WIFI, Bluetooth ma e fa'aola e le 1900 mAh maa.E lagolagoina le EPUB, PDF (reflow) ma le Adobe DRM (ADEPT), MOBI ma tusi faʻalogo.E mafai ona e fa'apipi'i se pea taligalu e mafai ai e le Bluetooth, fa'alogo taliga po'o se failauga i fafo.

I tulaga o polokalama, o loʻo faʻaogaina le Google Android 8.1 faʻatasi ai ma se paʻu paʻu e taʻua o InkOS.O loʻo i ai se tamaʻi faleoloa, e faʻatumauina e mea Europa, pei o Skoobe.E mafai ona e faʻapipiʻiina i au lava polokalama, o se avanoa tele.

6-1024x683

Fuafuaga

InkBOOK Calypso Plus o lo'o i ai se mamanu la'ititi, fa'alelei.O pito o le fale faitau tusi e fai si lapotopoto, lea e faigofie ai ona uu.InkBook Calypso e fa fa'apolokalame pito fa'amau, ae le o le ogatotonu fa'amau.O fa'amau e fesoasoani ia te oe e liliu itulau tusi i luma pe tua.I le isi itu, e mafai ona liliu itulau i le na o le tata i le itu taumatau po'o le agavale o le lau pa'i.O se taunuuga, latou te le gata ina faʻaeteete, ae faʻalelei foi e faʻaoga.

E maua le masini i le tele o lanu: auro, uliuli, mumu, lanumoana, efuefu ma samasama.Ole fua ole e-tusi faitau e 159 × 114 × 9 mm, ma lona mamafa o le 155 g.

Fa'ai'uga

O le aoga tele o InkBOOK Calypso Plus e ui lava i lona tau taugofie ( € 104.88 mai le upega tafaʻilagi autu Inkbook), o loʻo i ai le galuega o le fetuunaʻi o le lanu ma le malosi o le lau i tua.Ma o le leai o se 300 PPI mata atonu o se mafuaaga autu.E tatau ona faamamafaina, e ui i lea, o le moli e gaosia e LED e samasama ma e le malosi tele i lona tulaga, lea e mafua ai se lagona le lelei.O se taunuuga, ua sili atu le leaga o le InkBOOK Calypso i lenei vaega nai lo lona tauva.

E tatau ona e fa'atau?

 


Taimi meli: Mati-09-2023