06700ed9

tala fou

Na faʻaalia e Lenovo se laupepa Android fou, le Tab M9, lea e le tauva ma le iPad poʻo isi laupepa maualuga, ae foliga mai o se filifiliga lelei mo le taumafaina o mea i se tau e sili ona taugofie.

O le Lenovo Tab M9 o se laupepa Android 9-inisi lea ua mamanuina faapitoa mo le taumafaina o mea.O lona fa'aaliga HD ua fa'amaonia mo Netflix i le HD ma lagolagoina le Dolby Atmos e ala i ana failauga.

 lenovo-tab-m9-grey-1

O se tasi o fa'atauga autu o le laupepa fou a Lenovo o lona lapo'a-o le Tab M9 e fa'ailoa le fua i le 0.76 pauna ma e sau i totonu i le 0.31 inisi le mafiafia.Lenovo na aofia ai le 9-inisi, 1,340-by-800-pixel faʻaaliga ma le pika pika o le 176ppi.E fai si le lava i le fofo, ae e talafeagai i lenei tau.Ole laulau ole a iai ile Arctic Grey ma Frost Blue, o lo'o fa'aalia uma ai le saini a le kamupani lua-leo pito i tua.

lenovo-tab-m9-blue-1

O le masini o le a faʻaalia i le tele o faʻasalalauga.E tamo'e ma le MediaTek Helio G80 octa-core processor fa'atasi ai ma le tau taugofie o lo'o fa'apipi'iina ai le 3GB o le RAM ma le 32GB o le teuina mo le $139.99.O isi, sili atu taugata faʻasalalauga avanoa e aofia ai le 4GB o le RAM ma le 64GB o le teuina ma le 4GB o le RAM ma le 128GB o le teuina.

O le a tatalaina i le Android 12, ma e mafai ona faʻafouina i le Android 13.

O se tasi o mea fa'apitoa fa'akomepiuta o le Reading Mode, lea e fa'atusaina ai le lanu o itulau tusi moni, ma fa'atupuina ai se poto masani e sili atu le faitau tusi.O le isi vaega o foliga-tatala, lea e le o taimi uma i luga o faʻataʻitaʻiga tulaga ulufale.

O le Tab M9 o le a aofia ai le 2MP pito i luma meapueata ma le 8MP pito i tua mea pueata.Laupapa e lava mo talanoaga vitio.

E tusa ai ma le ola o le maa, o le 5,100mAh cell e tatau ona lava e faʻatumauina ai le laulau mo le aso atoa, fai mai Lenovo 13 itula o toe faʻafoʻi vitio.A o matamata i na vitio e mafai ona e tautala e lua, lea e faʻaalia ai le lagolago a Dolby Atmos.

O le a fa'atulaga e fa'alauiloa i se taimi i le kuata lona lua o le 2023. Afai e te fiafia e tu'uina atu le laulau, e te le fa'atali umi.


Taimi meli: Feb-22-2023