06700ed9

tala fou

Samsung-Galaxy-Tab-A8-640x360

Samsung Galaxy Tab A8 slate o le a oʻo mai i le lumanaʻi e le o mamao tele - ma faʻaalia ata fou o loʻo faʻaalia ai mea e ono avea ma faʻasalalauga o le masini Android.O le Samsung Galaxy Tab A8 o le a avea ma pusa paketi o loʻo ofoina mai e le kamupani ma o loʻo faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina i le amataga o le 2022. Faatasi ai ma lena na o ni nai masina, o ata na lafoina i luga o le initaneti, ma e le o faʻaalia ai le tele o mea e ofo ai e uiga i le laulau. .E i ai a matou faʻaaliga mafiafia faʻaaliga i luga o le faʻaaliga, e pei ona e faʻamoemoeina mai se tala faʻatatau o tupe, ma e foliga mai o le mana ma le leo pulea faʻamau o loʻo i lo latou tulaga masani i le itu.

E tusa ai ma le mea o loʻo faʻaalia, o le ai ai se pusi Ziguang Zhanrui T618 e fai ai le totonugalemu o le laulau.O le lomiga amata e sau ma le 3 GB o le RAM ae o le ai ai le teuina o le 32 GB ma le 64 GB.O le a iai fo'i se slot card microSD e fa'ataga ai mo se fa'aputuga fa'aopoopo.O le laulau na toe faʻafoʻi mai Geekbench 4 multi-core scores o le 5200 ma luga atu, lea e maua ai se ata lelei.Ma le isi, o le lisi o tusipasi Bluetooth ua faʻaalia ai o le laulau e faʻaalia ai le Bluetooth 5.2.

O le Galaxy Tab A8 o le a faʻaalia le 10.4-inisi IPS LCD faʻaaliga faʻatasi ma se iugafono o le 1920 x 1200 pixels ma le 60 Hz refresh rate.O lo'o fa'asolo atu i va'aiga muamua, o isi fa'amatalaga na fa'aalia e aofia ai le 7040 mAh maa, o le 8 MP pito i tua mea pueata, o le 3.5 mm headphone jack, sleak matal body ma le USB Type-C port.O le a iai fo'i se fa'atulagaga quad-speaker ma o le a maua i Wi-Fi-na'o ituaiga LTE.

Mulimuli, e le na o le Galaxy S8 faasologa o loʻo sau mai Samsung ae o loʻo i ai le Galaxy Tab A8 masini e faʻapipiʻiina foi mo le faʻalauiloaina i le amataga o le 2022. E ui o le S8 faʻasologa o le a faia mo se taulaga fuʻa, o le A8 o le a avea o se papalama ulufale i le sili.


Taimi meli: Nov-09-2021