06700ed9

tala fou

O le a tuputupu aʻe maketi papalama i lenei tausaga fou?

 

Talu mai le faʻamaʻi o lenei tausaga, o ofisa feaveaʻi ma tamaiti aʻoga i luga o le initaneti ua matua lauiloa.O le tuaoi o le vaaiga o le aʻoaʻoina o le ofisa ua faasolosolo malie ona faanenefu, ma o le siosiomaga faigaluega e le o toe gata i le ofisa, fale, fale kofe, poʻo le taavale.Ua le o toe fa'atapula'a a'oa'oga ma a'oa'oga i totonu o potu a'oga, ae o a'oa'oga i luga o le initaneti ua fa'ateleina avanoa, ma ua to'atele matua o lo'o fa'atau fualaau mo a latou fanau e fa'aoga i le vasega.

 O le a tulaʻi mai le laulau i le lumanaʻi

I le tausaga na teʻa nei, o le lipoti i luga o le maketi o le lalolagi mo le kuata lona tolu o le 2020 na faʻasalalau, faʻaalia ai le faʻatupulaia o le faʻatupulaia.O le maketi o le lalolagi na oʻo atu i le 47.6 miliona iunite, o se faʻaopoopoga o le 24.9% tausaga i lea tausaga.

E tusa ai ma le lipoti, Apple tulaga muamua i tulaga o uta papalama i le kuata lona tolu o le 2020, faʻamauina mo le 29.2 pasene o le aofaʻi, i luga 17.4 pasene tausaga i lea tausaga.

Samsung tulaga lua i le 9.4 miliona iunite na lafoina, faʻamauina mo le 19.8 pasene o le aofaʻi, i luga 89.2 pasene tausaga i luga ole tausaga.Amazon tulaga tolu, auina atu 5.4 miliona iunite, faʻamauina mo le 11.4% o le aofaʻi, i lalo 1.2% tausaga i lea tausaga.O Huawei na tulaga fa ma 4.9 miliona iunite na lafoina, e tusa ma le 10.2 pasene o le aofaʻi, i luga 32.9 pasene tausaga i lea tausaga. -tausaga.

Apple's iPad Air o se tasi o masini sili ona malosi i le maketi papalama lalolagi i le kuata lona tolu o le 2020. O le iPad Air fou e faʻamalosia e le A14 Bionic processor, lea e faʻaaogaina ai le 5nm process ma e 11.8 piliona transistors i totonu.E le gata o loʻo i ai le maualuga o le faʻatinoga, ae faʻapea foʻi le faʻaitiitia o le mana.O le A14 Bionic processor e faʻaaogaina le 6-core CPU, lea e faʻaleleia ai le faʻatinoga e 40% faʻatusatusa i le iPad Air muamua.O le GPU o loʻo i ai se mamanu 4-core, lea e faʻaleleia ai le faʻatinoga e 30%. E le gata i lea, o le iPad Air fou o loʻo i ai le faʻaaliga 10.9-inisi ma le 2360 × 1640-pixel resolution ma le P3 lautele lanu lanu.Fa'ailoa fa'ailoga tamatamailima ID Touch; Fa'atasi ai ma le USB-C power adapter, fa'apipi'iina i sipika fa'alogo, lagolago le piano.

O loʻo faʻaauau pea le faʻamaʻi .

O le a fa'aalia e le maketi papalama se fa'atupulaia i lenei tausaga fou?


Taimi meli: Ian-21-2021