06700ed9

tala fou

O le Realme Pad o se tasi o lauiloa i luga-ma-o mai i le lalolagi o papa Android.O le Realme Pad e le o se tauva i le Apple's iPad lineup, ona o se tala faʻatatau o tupe e maualalo le tau ma faʻamatalaga faʻapitoa, ae o se paketi Android e sili ona lelei ona fausia i lana lava aia - ma o lona i ai e mafai ona faauigaina tauvaga mo le maketi siata maualalo pito.

realme_pad_6gb128gb_wifi_gris_01_l

Faaalia

O le Realme Pad o loʻo i ai se faʻaaliga LCD 10.4-inisi, faʻatasi ai ma se iugafono o le 1200 x 2000, o le maualuga o le susulu o le 360 ​​nits, ma le 60Hz refresh rate.

E tele auala e pei o le faitau tusi, po, pogisa, ma le la.E aoga le faiga faitau pe afai e te fiafia e faitau tusi i luga o le laulau, aua e mafanafana ai le lanu lanu, ae o le po o le a faʻaitiitia ai le susulu o le lau i le itiiti ifo i le 2 nits - o se mea aoga pe afai o oe o se lulu po ma e leai. mana'o e fa'ate'ia lau retina.

O le lau e matua malosi lava, e ui lava e le o le maualuga e ofoina mai e le AMOLED panel.E mafai ona tuai le tali atu o le moli-aunoa, ma toe foi i le suia ma le lima.

E lelei mo le matamata i faʻaaliga poʻo le auai i fonotaga i totonu, peitaʻi i tulaga i fafo, e faʻafefe ona o le lau e matua atagia.

realme-pad-2-oketopa-22-2021.jpg

Fa'atinoga, fa'amatalaga ma meapueata

O le Realme Pad o loʻo faʻaalia i le MediaTek Helio G80 Octa-core, Mali-G52 GPU, lea e leʻi vaʻaia muamua i luga o se laulau, ae na faʻaaogaina i telefoni e pei o le Samsung Galaxy A22 ma Xiaomi Redmi 9. E fai si maualalo. -fa'ai'uga processor, ae ofoina fa'aaloaloga faatinoga.Na vave ona tatala polokalame laiti, ae na vave ona pisi tele le tele o galuega pe a tele naua polokalame o lo'o tamo'e i tua.A'o fealua'i i le va o fa'aoga sa mafai ona matou matauina le fa'agesegese, ma ta'aloga maualuga na maua ai le tuai.

O loʻo maua le Realme Pad i ituaiga e tolu: 3GB o le RAM ma le 32GB o le teuina, 4GB o le RAM ma le 64GB o le teuina, poʻo le 6GB o le RAM ma le 128GB o le teuina.O tagata e na'o le mana'o i se masini fa'afiafiaga fa'afefe e mana'omia na'o le fa'ata'ita'iga pito i lalo, ae afai e te mana'o e sili atu le RAM mo fa'aoga fa'apitoa, atonu e aoga le fa'atupuina o le tele.E lagolagoina foʻi e le paʻu pepa microSD e oʻo atu i le 1TB i luga o suiga uma e tolu.Atonu e te le maua le avanoa i luga o le 32GB variant vave pe afai e te fuafua e teuina le tele o faila vitio, poʻo le tele o pepa o galuega poʻo polokalama.

O le Realme Pad e ofoina atu se seti quad-speaker Dolby Atmos, faʻatasi ai ma failauga e lua i itu taʻitasi.O le leo e maofa tele ma e le leaga le lelei, faʻatasi ai ma se paipa lelei o lipine e sili atu, aemaise lava faʻafetai i le laupepa 3.5mm jack mo apa uaea.

Fa'atatau i mea pu'eata, o le 8MP pito i luma meapueata e aoga mo telefoni ma fonotaga, ma sa faia se galuega lelei.E ui ina e le ofoina mai ai ni ata mata'utia, ae na lelei lava i tulaga o le vaaiga, aua o le tioata e ufiufi 105 tikeri.

O le meapueata 8MP pito i tua e lava lelei mo le suʻeina o pepa poʻo le puʻeina o ni ata pe a manaʻomia, ae e le o se mea faigaluega mo ata faʻataʻitaʻi.E leai foi se moli, e faigata ona pu'eina ata i tulaga pogisa.

realme-pad-1-oketopa-22-2021

Polokalama

O le Realme Pad o loʻo faʻaogaina i luga ole Realme UI mo Pad, o se faʻamatalaga mama Android e faʻavae ile Android 11. O le laulau e sau ma ni nai faʻapipiʻi muamua, ae o Google uma e te mauaina i soʻo se masini Android. .

UnGeek-realme-Pad-review-Cover-Image-1-696x365

Malo o le maa

O le masini o loʻo i ai le 7,100mAh maa i le Realme Pad, lea e faʻapipiʻiina ma le 18W faʻatonuina.E tusa ma le lima i le ono itula o le screen screen ma le tele o le faʻaoga.Mo le faʻatonuina, o le laulau e sili atu i le 2 itula ma le 30 minute e faʻatau ai mai le 5% i le 100%.

I le Faaiuga

Afai o loʻo e i luga o le paketi, ma e manaʻomia naʻo se laulau mo suʻesuʻega ma fonotaga i luga ole laiga, o se filifiliga lelei.

Afai e te faʻaaogaina e fai ai nisi galuega ma fai i le pusa keyboard ma le penisini, e sili atu le filifilia o isi.

 


Taimi meli: Nov-20-2021