06700ed9

tala fou

nokia-T20-ocean_blue-back-int nokia-T20-ocean_blue-front-int

O le Nokia T20 o le laupepa muamua a Nokia i totonu o le fitu tausaga, o loʻo faʻaalia se mamanu matagofie ma se ola lelei maa.Ae faapefea le faatinoga ?

O le Nokia T 20 o le maunu o se laupepa lapopoa ma faʻapitoa i se tau e sili ona taugofie e mafai ona faigata ona teena.

Ma'a

O se tasi o mea sili ona lelei o le T20 fou o lona puna eletise 8,200 mAh, lea na fai mai le kamupani e lava lelei e lagolago ai le 15 itula o le faʻaaogaina i luga o le totogi e tasi, e aofia ai le 10 itula o faʻasalalauga vitio.

jHyYWjPmocGbM5ajUXKFHT-970-80.jpg

Faaalia

 

O le isi vaega lelei o le faʻaaliga.O le Nokia T20 o loʻo taʻalo i le 10.4-inisi, 1200 x 2000 IPS LCD faʻaaliga, ma ia tatou faʻamaoni - e te le faʻamoemoe o le a i ai i lenei tau. O le maualuga o le susulu o le 400 nits e lava le faʻaaloalo, e ui atonu o le ae alu e mana'o e fa'atupu i luga i lona tapula'a pito i luga i le tele o taimi (aemaise lava pe afai o lo'o e taumafai e fa'aoga le laulau i le malamalama o le ao).Ae ui i lea, e te le mauaina le fua faʻafouina (60Hz), soʻo se mea fou fou e pei o le mini-LED, poʻo se maualuga maualuga pixels-per-inisi i le 224ppi.Pe a fa'atusatusa i isi papama'a fa'apena fa'ata'amilo i lenei tau fa'amau, o lenei fa'aaliga 10.4-inisi 2K e tatau ona lava tele mo fa'afiafiaga fa'apea fo'i ma galuega ma su'esu'ega mai le fale.

Polokalama

Ole Nokia T20 e faʻatautaia le Android 11, ma ua faʻamaonia e le HMD Global o le a maua le Android 12 ma le Android 13 faʻapea foʻi pe a oʻo mai le taimi - o lea e te maua ai le polokalama fou i luga o lenei masini.

O lo'o iai nisi fa'aaliga fou i luga o papalama Android: le Google Entertainment Space, mo se fa'ata'ita'iga, lea e fa'apotopoto uma ai au polokalame fa'asalalau vitiō, ta'aloga, ma tusi tusi.Ona iai lea o le Kids Space, o se puipui puipui, o lo'o iai polokalame fa'amaonia, tusi e tusi ma vitiō e fiafia ai tamaiti.

Nokia_T20-DTC-PERFORMANCE-desktop

Fa'amatalaga, fa'atinoga ma meapueata

O le Nokia T20 o loʻo faʻaalia ai le Unisoc T610 processor, ma le 4GB o le RAM ma le 64GB o le teuina i totonu (o se faʻataʻitaʻiga ma le 3GB o le RAM ma le 32GB o le teuina o loʻo maua foi i nisi maketi).

O loʻo i ai se microSD card slot, ma atonu o le a e manaʻo e faʻalautele le teuina i totonu pe afai o loʻo e siiina mai le tele o podcasts, ata tifaga, poʻo se isi lava mea.I le faaopoopo atu i le Wi-Fi faʻataʻitaʻiga na matou faʻataʻitaʻiina, o loʻo i ai foi le 4G LTE version.

I lalo o le pulou o le Nokia T20 o loʻo i ai le Unisoc T610 processor, ma o la matou iloiloga iunite na sau ma le 4GB o le RAM ma le 64GB o le teuina i totonu (o se faʻataʻitaʻiga ma le 3GB o le RAM ma le 32GB o le teuina o loʻo maua foi i nisi maketi).

O na faʻamatalaga o le tele o faʻamatalaga o le paketi, ma e faʻaalia i le faʻatinoga o le laulau.Tatala polokalame, faʻapipiʻiina o menus, fesuiaʻi i le va o lau, suiga mai le laufanua i le ata faʻatusa ma isi mea - o nei mea uma e manaʻomia ni nai milliseconds e oʻo lava i sekone e umi atu nai lo le tasi e sili atu le vave ma sili atu le taugata.

O leo leo faʻapipiʻi i luga o le laulau e matua gafatia ma atonu e sili atu nai lo lena - e mafai ona latou maua le tele o le leo ma lelei mo le matamata ata ma faʻalogo i podcasts.

Ae mo mea pueata, o le Nokia T20 o loʻo faʻaalia ai se mea pueata pito i tua 8MP mata e tasi e ave ai nisi o ata sili ona lelei ma sili ona fufulu na matou vaʻaia i sina taimi - faʻamaoni, e te le manaʻo e puʻeina le tele o ata i lenei mea. .I le malamalama maualalo e sili atu le leaga o le faʻatinoga o le mea puʻeata. E le lelei foʻi le mea puʻeata 5MP selfie, e ui o le a naʻo le faia mo telefoni.O meapueata pito i luma ma tua o le lua o vaivaiga sili o le laulau - ae o le mea lea e leai se tasi o loʻo faʻatau moni se laulau mo lona mafai ona puʻeina ata ma vitio.

Fa'ai'uga

E utiuti lau paketi.E leai se masalosalo o le tau taugofie o le Nokia T20 o se tasi o mea sili ona lelei - ma e pei o le masani mo masini Nokia, e te maua le tele o tau mo lau tupe.I lenei tau fa'amaufa'ailoga fa'apitoa, o se tasi lea o laupepa sili ona lelei e mafai ona e mauaina i le taimi nei.

E te manaʻomia le faʻatinoga maualuga.O le Nokia T20 e lagona e pei o se pusa paketi, e le fetaui lelei ma faʻataʻitaʻiga vitio poʻo taʻaloga faigata.

Nokia-T20-768x519.png


Taimi meli: Tes-04-2021